Wat anderen over mij zeggen

Wat anderen over mij zeggen:

Carola Sosef, HR COA:
“Linda is een bevlogen trainer en sensitief begeleider. Zij verdiept zich echt in de klant, de mensen in de organisatie en hun zorgen en dilemma’s. Van daaruit denkt ze actief en creatief mee wat er nodig is. Zij zoekt daarbij niet naar de trics en quick wins, maar staat voor een proces dat leidt tot duurzame verbetering.

Laura Hornick Participation@work/Projectleider statushouders gemeente Westland:
“Ik koos Linda om een training voor de gemeente Westland te geven omdat ze intuïtief aanvoelde wat er in onze situatie nodig was. Zij is in staat om de gelaagdheid van de vraag van een opdrachtgever te vertalen in een aanpak die de diepte ingaat. Ze ontvangt de vraag met zachtheid en staat vervolgens ongelofelijk sterk in haar schoenen bij alles wat zich aandient.”

(Ans Ursem, collega, ‘Ans Ursem training en coaching’):
Wij werken al een aantal jaar samen aan het faciliteren en versterken van mensen en organisaties die (maatschappelijke) ontwikkeling nastreven die gaan over de menselijke maat, erbij horen, meedoen. Bij elke stap die we daarin zetten is Linda’s vraag naar het ‘waarom’ en wat deelnemers ermee kunnen. Geen opdracht om de opdracht, geen oefening om de oefening want het gaat haar om de essentie: wat levert het de deelnemer(s) op? En is dat wat de opdrachtgever voor ogen heeft? Authentiek, krachtig, met humor en vol metaforen samen op pad, onderweg en in de uitvoering.”